Usluge

Korporativna chair masaža

To je oblik masažnog tretmana kraćeg trajanja namijenjen zaposlenicima neke tvrtke, a provodi se na radnom mjestu na ergonomski dizajniranoj masažnoj stolici koja podupire težinu tijela i omogućuje potpuno opuštanje  (stolicu donosimo sa sobom).

Sam tretman ne zahtijeva puno prostora, ne koristi se ulje već se pokreti masaže rade preko garderobe klijenta sa ciljem opuštanja napetih mišića i smanjivanja boli u svim onim područjima koja najviše pate kod dugotrajnog sjedenja (vrat, ramena, lopatice, ruke i donji dio leđa).

Optimalno trajanje masaže je 15 minuta, a maksimalno predviđeno 25 minuta.

Masaža je podjednako namijenjena zaposlenicima, kao i upravi tvrtke.

Uredska rekreacija

Program je namijenjen zaposlenicima tvrtke kojima dugotrajno sjedenje i nedostatak kretanja svakodnevno donosi bolove i ukočenost, a osjećaj napetosti remeti koncentraciju na radne zadatke.

Program je osmišljen kao 20-minutna aktivna pauza gdje koristeći radnu stolicu aktiviramo cijelo tijelo kroz vježbe istezanja i razgibavanja, s posebnim naglaskom na kralježnicu. Vježbanje se odvija grupno ispred radnog stola svakog zaposlenika ili u sobi za sastanke i ne zahtijeva puno prostora.

Vježbe su niskog intenziteta (nema znojenja), prilagođene su mogućnostima svakog zaposlenika, a odjeću ne treba posebno prilagođavati vježbanju.

Praćeni programi unapređenja zdravlja i produktivnosti

Za Vas smo osmislili pakete usluga kroz programe unapređenja zdravlja i produktivnosti zaposlenika Vaše tvrtke, jer budimo realni – jednim dolaskom ne možemo riješiti sve vaše probleme.

Paketi se međusobno razlikuju po količini usluge u pojedinom paketu, vremenskom trajanju i pogodnostima koje ostvarujete kupnjom većeg broja usluga.

Zatražite našu ponudi i pozovite nas na sastanak da Vam pobliže predstavimo naše programe i način rada kako bismo zajednički mogli izabrati najbolji paket ili rješenje za potrebe Vaše tvrtke.

Dogovorite sastanak/zatražite ponudu

Želite li u Vašoj tvrtki stvoriti uvjete u kojima produktivni i zdravi zaposlenici postižu vrhunske rezultate i ostaju vjerni kompaniji za koju rade kontaktirajte nas i dogovorite neobavezujući sastanak na kojem ćemo Vas detaljnije upoznati s našom ponudom kako bi stekli bolji uvid u benefite naših usluga i vrijednost koju Vam nudimo.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kad se zaposlenik dobro osjeća u sredini u kojoj radi, ima veću motivaciju koristiti svoje pune potencijale u ostvarivanju poslovnih rezultata.