Q&A

To je oblik masažnog tretmana kraćeg trajanja namijenjen zaposlenicima neke tvrtke, a provodi se na radnom mjestu. Sam tretman ne zahtijeva puno prostora, ne koristi se ulje već se pokreti masaže rade preko garderobe klijenta sa ciljem opuštanja napetih mišića  i smanjenja bolova u svim onim područjima koja najviše pate kod dugotrajnog sjedenja (vrat, ramena, lopatice, ruke i donji dio leđa).

Izvodi se unutar tvrtke u prostoriji koju smo unaprijed definirali zajedničkim dogovorom, a koja je po mogućnosti odvojena od zajedničkog radnog prostora (npr. soba za sastanke, soba za odmor i sl.) kako bi se izbjeglo narušavanje koncentracije ostatka tima te osiguralo mir i privatnost za vrijeme izvođenja masaže.

Sama stolica za masažu ne zauzima puno prostora,  nešto malo više od prosječne uredske stolice (za razliku od klasičnog stola za masažu) i dizajnirana je tako da klijent udobno sjedi u poziciji koja podupire težinu tijela omogućavajući potpuno opuštanje. Stolicu donosimo sa sobom.

Namijenjena je podjednako zaposlenicima i članovima uprave pojedine tvrtke kojima svakodnevno dugotrajno sjedenje i stres na radnom mjestu donosi zdravstvene probleme u vidu napetih mišića, bolova u vratu i ramenima, bolova u križima, glavobolja, trnce u rukama, problema sa cirkulacijom i mnogih drugih simptoma uzrokovanih statičnim pozicijama.

S obzirom da se masaža izvodi preko garderobe zaposlenika, outfit nije potrebno prilagođavati tretmanu. Vašu garderobu u kojoj ste došli na posao zaštitimo od gužvanja na način da za vrijeme masaže  prekrijemo područja koja masiramo.

U chair masaži ne koristimo ulje već se pokreti masaže rade preko garderobe zaposlenika, stoga nema bojazni da ćete zaprljati odjeću.

Predviđeno trajanje masaže je 15 minuta sa mogućnosti produžavanja do 25 minuta. Na taj način se ne oduzima puno vremena od dnevnog rasporeda zadataka (masaža realno traje koliko i pauza za kavu), a pruža značajne benefite kojima olakšava nastavak radnog dana.

Duljinu trajanja masaže unaprijed definiramo prema potrebama vaše tvrtke.

Na dan kada dolazimo k Vama donosimo stolicu za izvođenje masaže i postavljamo je na unaprijed dogovoreno mjesto koje je odvojeno od ostatka djelatnika kako se ne bi narušavala koncentracija radnog okruženja. Zaposlenici dolaze na masažu prema unaprijed dogovorenom rasporedu i na taj način ne ometaju kolege u radu.

Masažom ciljano obrađujemo one dijelove tijela koji najviše pate u sjedećoj poziciji – vrat, ramena, lopatice, ruke i donji dio leđa, a poseban fokus stavljamo na područja koja su svakom pojedinom zaposleniku najviše problematična.

Minimalan broj masaža po jednom dolasku je 3, a maksimalan 15.

Masaže provodi tim iskusnih fizioterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom u terapijskim masažama bolnih sindroma lokomotornog sustava najčešće nastalim uslijed dugotrajnog sjedenja na radnom mjestu i odličnim rezultatima u smanjenju boli, vraćanju mobilnosti i podizanju zadovoljstva i produktivnosti.

Prije korištenja personaliziranih programa radimo za Vas health, productivity & stress analizu stanja i potreba vaših zaposlenika (anketa) te analizu i procjenu stanja nakon isteka definiranog razdoblja.

Termin inicijalnog sastanka možete unaprijed  dogovoriti pozivom na broj 095/9132182 ili na info@relaxa.hr.

Ispunjavanjem obrasca na našoj stranici www.relaxa.hr zakazujete termin sastanka na kojem ćemo Vam prezentirati naše usluge, način rada i na kojem ćemo razgovarati o konkretnim potrebama Vaše tvrtke te Vam povratno poslati ponudu koja će za Vašu tvrtku i zaposlenike dati najbolje rezultate.

Brinite o Vašim zaposlenicima jer će tako i oni brinuti o dobrom poslovanju Vaše tvrtke.

Dogovorite sastanak/zatražite ponudu

Želite li u Vašoj tvrtki stvoriti uvjete u kojima produktivni i zdravi zaposlenici postižu vrhunske rezultate i ostaju vjerni kompaniji za koju rade kontaktirajte nas i dogovorite neobavezujući sastanak na kojem ćemo Vas detaljnije upoznati s našom ponudom kako bi stekli bolji uvid u benefite naših usluga i vrijednost koju Vam nudimo.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.